lunes, 4 de febrero de 2008

FESTIVALS DE NADAL

El 21 de desembre del 2007 vam celebrar als diferents aularis del CRA els festivals de Nadal. Seguint ordre alfabètic, encetarem l'explicació amb l'aulari d'Albalat.

Aulari d’Albalat dels Tarongers

En primer lloc vam fer actuacions, amb coreografies, cançons actuals i nadalenques, on participàrem tots els alumnes de l’aulari tant menuts com majors.
Esta actuació els agradà molt a la gent que hi havia, perquè ho vam fer molt bé.

En segon lloc, realitzàrem activitats, com el taller de cuina, que vam elaborar flam de torró. A esta activitat participaren alumnes de 5e i 6e amb una profesora; al començament em pareixia complicat per si ho feia malament, però després em doní compte que era senzill preparar-lo.

En acabant esta part del taller esmorzàrem per agafar forces, perquè estàvem molt cansats i quedaven dues coses per fer.
Iniciàrem el segon taller, on utilitzàrem un pot de vidre, un ninotet de nadal, purpurina, aigua i coco ratllat per confeccionar un objecte decoratiu que simulava una nevada; esta activitat la vam realitzar tots els alumnes de l’aulari.

L’ última activitat del matí va ser la visita del rei mag. Els més menuts s’alegraren molt de vore’l i parlar amb ell. Per finalitzar la festa, es projectà una pel·lícula titulada GARFIEL, que va ser molt divertida i l’acompanyàrem amb roses.

Esta és l’última festa que celebre a l’aulari d'Albalat i em recordaré molt d’ella, dels meus companys i de tots els professors que han sigut molt amables amb mi.

...mentrestant, què succeïa a l'aulari de Gilet? Ara ens ho conten els seus alumnes.

Aulari de Gilet

Enguany hem fet moltes coses: l’amic invisible, una targeta de felicitació, un portaciri, i un festival al voltant de les olimpiades.
Cada classe, feia un esport diferent o dos o tres.

Infantil: natació.
Primer: natació sincronitzada - tennis
Segon: carrera de relleus - llançaments
Tercer: Cerimònia inaugural
Quart: bàsquet - marxa
Cinqué: voleibol – boxa – esquí - piraigua
Sisé: ciclisme – esgrima -gimnàstica rítmica.

Va ser tot un èxit, a tot el món li va agradar.
De vesprada, vingué el patge de S.M. El Rei d’Orient al que li donàrem les nostres cartes. I l’ A.M.P.A. va organitzar un berenar, que va servir d’acomiadament de tota la celebració.
Els companys i companyes ens vàrem acomiadar desitjant-nos unes bones festes i fins al 2008.

L’OLIMPISME ÉS:
És el valor del bon exemple.
És el respecte pels principis ètics.
És l’aliat de l’esport.
És la cultura i l’educació.

L’OLIMPISME ES BASA:
En l’alegria, la generositat i l’esforç.

EL SEU OBJECTIU:
És establir una societat pacífica i compromesa amb la dignitat humana.

EL SEU SÍMBOL:
Són els cinc anells que representen els cinc continents de la Terra.

I ja a la vesprada, l'aulari de Petrés iniciava el plat fort de la festa d'abans de Nadal, és clar, amb el seu fil conductor: "Les Olimpiades". Tot seguit, els alumnes de Tercer Cicle ens comenten com passaren aquesta tan assajada vesprada.

Aulari de Petrés

Els xiquets i xiquetes de l’aulari de Petrés vàrem fer un
Festival de Nadal al voltant dels jocs olímpics.

Al principi, entràrem tots els xiquets i xiquetes simulant la inaguració de les olimpiades i ficàrem la bandera olímpica que representava els cinc continents de la terra. Després vàrem encendre el peveter amb la torxa. Quan ja estàvem tots , un company va llegir un manifest sobre les olimpiades.

Els presentadors donaren pas a les actuacions. En primer lloc, actuaren els xiquets de tres anys que eren pingüins esquiadors. A continuació, varen actuar els de quatre i cinc anys interpretant la natació. Després els xiquets de primer i segon de primària varen fer el tir amb arc i l’esgrima. Els xiquets de tercer i quart interpretaren diversos esports: gimnàstica rítmica, atletisme, tenis, boxa i judo. Per últim, cinqué i sisé de primària varen interpretar el hoquei i mostraren la pancarta: “BON NADAL A TOTS I TOTES”.

Quan vàrem acabar es va fer el repartiment de medalles. Després tots junts cantàrem la cançó “Amigos para siempre”.

Els xiquets del menjador cantaren nadalenques i varen fer una obra de teatre molt divertida.

Per últim, convidàrem a tots a pastissets de moniato que vàrem fer tots els xiquets i xiquetes de l’aulari a classe.

I al remat, els alumnes de cinqué i sisé cridaren Mª Carmen per felicitar-li les festes, ja que no va poder assistir al festival.

BoN naDaL




Created with Admarket's flickrSLiDR.

No hay comentarios: